Om oss

Vi jobber hardt for å gi deg de beste og fineste badene av høy kvalitet

SpaRoyal Hot Tubs har helt unike konstruksjoner som er gjort etter spesifikasjoner og de erfaringer selskapets daglig leder har gjort seg etter 11 år med både salg og service. Vårt motto er at alle våre kunder skal være våre beste ambassadører! Vi yter vårt beste for at alle behov og ønsker skal dekkes.

Vi leverer bad i hele Norge!

Selskapet

Vi holder til på Ravnangervegen 187 på Askøy, der vi har flott showroom av våre produkter! Våre spabad, Sparoyal hot tubs, har helt unike konstruksjoner som er gjort etter spesifikasjoner og lang erfaring i bransjen. Ett av fordelene med våre bad er at vi har konstruert og designet dem med komponenter fra øverste hylle. Med andre ord, kommer all elektronikk, paneler, musikk anlegg, automatiske renseanlegg m.m. fra den kanadiske og velkjente produsenten GECKO

Til tross for at dette har ført til høyere produksjonskostnader, har vi og våre kunder mer igjen for det da våre servicekostnader er blitt betraktelig lavere etter implementering av GECKO i alle våre bad.

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk både for å se våre produkter og for å slå av en hyggelig prat! Det kan ofte være en god ide å komme å se nærmer på produktene, både for å se og høre om våre unike løsninger vi har på de ulike utforminger av bad, våre unike tekniske løsninger og ikke minst vår helt spesielle løsning med vinterisolering av alle våre bad og lokk.

Dette er oss

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller på mail. Vi svarer så fort vi har mulighet! 

 

Bent Ottervik

Salgsleder
91 78 71 88
bent@sparoyal.no

Henrik Gjellesvik

Lager og logistikksjef
41 36 84 13
henrik@sparoyal.no

Kenneth Sleire

Daglig leder
40 18 83 83
kenneth@sparoyal.no

Shopping Cart