Om oss

Go Scandinavia er importør av Sparoyal hot tubs og har showrommet/butikk lokalisert på Storebotn 13, Askøy. Sparoyal hot tubs har helt unike konstruksjoner som er gjort etter spesifikasjoner og de erfaringer selskapets daglig leder har gjort seg etter 8 år med både salg og service. Det som vi ser etter lang erfaring er at det er typisk de samme komponenter som svikter og må byttes. Vi har gått litt mot strømmen og bruker nå bare komponenter i det øvre sjiktet  i badene våre. All elektronikk, paneler, musikk anlegg, automatiske renseanlegg m.m. leveres av den kanadiske produsenten Gecko. Vår måte å produsere badene på koster mer i produksjon, men gevinsten vår er meget konkurranse dyktig på pris siden våre servicekostnader nå er blitt vesentlig lavere enn tidligere erfart.

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk og se våre produkter. Det kan være en god ide å komme å se nærmer på produktene for å se og høre om våre unike løsninger vi har på de ulike utforminger av bad, våre unike tekniske løsninger og ikke minst vår helt spesielle løsning med vinterisolering av Sparoyal hot tubs.

Vår måte å produsere badene på koster mer i produksjon, men gevinsten vår er meget konkurranse dyktig på pris siden våre servicekostnader nå er blitt vesentlig lavere enn tidligere erfart.